JALO JOHTAJUUS

Työstämme mieltä, kehoa ja henkeä toimimaan kokonaisvaltaisesti

Body – Mind – Spirit – Jalo johtajuus sinussa

Työntekijöiden energiat luovat yrityskulttuurin ja näin yrityksen syvimmän sielun. Tämä näkymätön energia ohjaa työntekijöiden päivittäisiä toimintoja ja tekemisen meininkiä. Yrityksen henki näkyy tuloksissa ja mikä tärkeintä luo näkymättömän käyntikortin yrityksen tavasta toimia markkinoilla. Olen ammattitaitoinen, monipuolinen energioiden taitaja ja huumoria rakastava henkinen kouluttaja.
Olen healinghouse.fi yrityksen perustaja ja luoja. Olen vastannut IR-puolella 50 suomalaisen pörssiyrityksen asiakkuudesta yhteistyössä esimieheni kanssa. Sieltä sain tarvittavan tiedon ja ponnahduslaudan lähteä syventämään johtajuutta ja helpottamaan työnteon taakkaa.

Opettaminen perustuu monivuotiseen kokemukseen energiaterapeuttina, henkisenä valmentaja sekä kehokouluttajana.

Henkisen valmennuksen päiväohjelma

Kohti ikiaikaista viisautta kohti jatkuvaa luonnollista kehitystä ilman suorittamista. Jalo johtajuus lähtee sinusta ja heijastuu takaisin sinulle. Johtajuus on ennen kaikkea itsensä johtamista mistä ammennetut opit voidaan viedä eteenpäin tuottamaan runsaudellista jälkeä kaikessa tekemisessä.

Sitouttaminen työhön, yhteisöllisyyden tunne ja tiedon jakaminen  sekä luovan innostavan ilmapiirin tukeminen ovat valmennuksen aiheita.

BODY

Valmennus osio alkaa aina kehon avaamisella. Luomme energeettisen tietoisen yhteyden päivän aiheeseen ja rentoon vastaanottavaan kehoon. Teemme hengitysharjoituksia, meditaatiota, kevyttä joogaa tai energialiikkeitä avaus osiossa. Harjoitusmetodeista päätämme yhdessä huomioiden valmennukseen valitun tilan kapasiteetin. Tämä osio avaa kehon vastaanottamaan uutta tietoa. Keho on kuin muistitikku sinne varastoidaan niin ilot kuin surut. Kaikki tunteet ja tunnelukot löytyvät sieltä. Rento keho rento mieli.

MIND

Tyhjäämme mieltä ja irti päästämään turhasta. Tässä kohtaa harjoitusta työstämme syvällisemmällä tasolla päivän tavoitteita. Teemme työtä alitajunnan ja tietoisuuden välillä. Erilaisia helppoja mutta vaikuttavia energiaharjoituksia. Käytän työkaluina ohjattua meditaatiota, yksilö -ja parityöskentelyä. Käytän apunani monipuolisista energiaharjoitteita sekä ryhmätyöskentelymekanismeja. Olemme voimallisesti kiinni konkreettisissa ongelmissa ja vanhassa energiassa mikä jarruttaa etenemistä. Tätä vaihetta kutsun irtipäästämisen ja sitoutumisen vaiheeksi.  Jaamme ryhmänä uutta ymmärryksen tasoa.

SPIRIT

Tätä osiota tulet rakastamaan eniten, se asuu sinussa ja on odottanut, että ottaisit sisäisen voimasi käyttöön. Tämä osio tuo ratkaisuja ja helpotusta elämääsi niin työssä kuin kaikkialla.  Yksinkertaisesti selitettynä Energy Healing-osio  eli vapautuminen.  Tässä osiossa selkeys asioihin hahmottuu ja muuttuu konkreettiseksi muutokseksi.

BUSINESS-CLOSING

Jokainen valmennuspäivä vedetään yhteen kaikilla energiatasoilla keho, mieli ja tunteet.  Luomisvoima lähtee tyhjyydestä. Jokainen työntekijä haluaa päästä toteuttamaan itseään ja omaa osaamistaan. Tämä tunne sitouttaa työntekijän myös voimallisesti työhönsä ja pitää positiivisen vireen yllä. Täällä piilee yrityksen todelliset henkiset voimavarat. Innostunut ja luova työilmapiiri  on innovatiivisuuden juuri. Tässä osiossa suljemme päivän työn ja keräämme oppimisen satoa itseemme. Jokaisella yrityksellä on sielu ja sydän. Siihen nojaaminen on paras kompassi työympäristössä mihin väistämättä erilaiset sisäiset ja ulkopuolelta tulevat energiat vaikuttavat. Osaan voit itse vaikuttaa ja erityisesti olla vaikuttumatta ulkopuolelta tuleviin haastaviin energioihin. Tasapaino niin kehossa kuin tekemisessä takaa positiivisen lopputuloksen kaikessa.

Yhdessä räätälöidyt aihealueet kulkevat päivän aikana läpi kehon, mielen ja tunteiden tason. Kiinnittyminen uuteen energiaan ja sitoutuminen muutokseen tapahtuu luonnollisesti näitä ominaisuuksia kehittäen. Tuomme uuden tietoisuuden käytännön tasolle.  Yritysenergioiden valmentaminen on uuden ajan tehokkain työväline.

Haastekohdat yrityksessäsi on se missä tarvitset meitä. Menemme valmennuksessa yhdessä sinne ja muutamme sen.

Varaa ilmainen tutustumisaika Mariannalle ja kartoitan hetkessä yrityksenne ongelmakohdat.