HENKISEN VALMENTAMISEN KEHITTÄMISOHJELMA YRITYKSILLE

Kokonaisvaltaisella henkisen valmentamisen ohjelmalla kohti
ikiaikaista viisautta ja pysyvää hyvinvointia työyhteisössä.

Tervetuloa mukaan henkisen valmennuksen ohjelmaan. Tapaamme viisi kertaa vuoden aikana joko puolipäivää kerrallaan tai koko päivän.

Tämä on ylivoimaisesti tehokkain tapa uudistaa työilmapiiriä ja saada pysyviä tuloksia aikaan. Järjestämme yrityksessämme myös päivän kestäviä valmennustilaisuuksia. Jokainen valmennus räätälöidään aina asiakaskohtaisesti. Yrityksemme suurimpia vahvuuksia on yrityksen henkisen tilan kartoittaminen yhdellä käynnillä. Työntekijöiden energiat luovat yrityskulttuurin ja näin yrityksen syvimmän sielun, tämä on se mikä näkyy ulos kaikessa toiminnassa ja tuloksissa. Valmennus ei perustu yleisiin kirjasta kopioituihin harjoituksiin tai metodeihin. Opettaminen perustuu monivuotiseen kokemukseen energiatieteen ammattilaisena, henkisenä valmentajana sekä kehokouluttajana. Koulutuksen tehot ovat olleet uskomattomia ja erittäin voimallisia.

Business mentalist Marianna Soveri kartoittaa yhdessä johdon kanssa yrityksen tarpeet ja ongelmakohdat. Kartoitan paikan päällä ”yritystohtorina” yrityksenne tilanteen ja teen samalla henkisen tason analyysin pohjaksi kohti kokonaisvaltaista hyvinvointiohjelmaa. Räätälöin yhteistyössä työtekijöiden ja johdon toiveiden mukaisen suunnitelman. Saatte halutessanne Suomen parhaimmistoon kuuluvat henkiset valmentajat opettamaan teitä.  Erityisesti päivän kestävät yritysvalmennukset toteutetaan Workshop-metodilla näin täsmäkoulutuksessa saadaan parhaiten tehot irti.

Tuotetarjonta koostuu Body Mind Spirit – tuotteista. Vahvistamme kehon, mielen ja hengen yhteyttä. Avaamme uusia voimavaroja käyttöönne ja syvennämme tietoisuuttaa ja sen vaikutusta kaikkeen tekemiseen. Läsnäolo kotona kuin työpaikalla tekee elämästä aitoa ja omaa. Usko tai älä tämä konsepti on tuotteistettu toimimaan ja tuottamaan kokonaisvaltaista hyvinvointia ja tehostamaan tulosta heti ensimmäisestä tapaamisesta alkaen. Panostaen työntekijöiden henkiseen hyvinvointiin ylläpidätte ikiaikaista viisautta kohti jatkuvaa luonnollista kehitystä työympäristössänne.